Berlin After Dark

4th

Potsdamer Showdown

Ok, så vidt jeg husker skete, der altså det….

Elfie har en samtale med professor Rolf Herman, som fortæller at varulvene er specialister i sprængninger på offentligt vigtige steder, hvor folk føler sig trygge. Søren Kam var deres nærmeste overordnede. Han deltog ikke selv i sprængningerne, men dirigerede dem på afstand.

Gruppen forudser at varulvene vil bombe en jødisk koncert på Pottsdammer Platz senere samme dag, og beslutter sig for to planer:
1) Elfie forsøger at få Larry Pool, som hun tror, er hacker til at finde varulvene på CCTV, men Larry Pool er desværre i virkeligheden bare en fyr, der styrer en blog, og kan ikke hjælpe et hak. Han er dog muligvis i farer efter at have forsøgt, så Elfie prøver at få ham i sikkerhed, men om det lykkes er usikkert.
2) Der skal laves en plausibel bombetrussel vha. drone og modellervoks.

Hubert og Ulrika køber ”bombe-kit”, og for lidt ekstra rabat fordi Hubert intimidere sælgeren.

Mathias tager til Pottsdammer Platz og kigger på, hvilke steder man kunne tænkes at placere en bombe, og hvor man kunne stille sig med en trigger. Han prøver også at bruge ”the sight”, men det er meget svært at koncentrere sig på et sted med så intens historie.

Elfie ringer til Konrad for at fortælle om den mulige bombe, men nægter at ”step down”, da han kræver det. Umiddelbart efter kommer to politibetjente for at anholde Elfie, men Hubert slår dem ned/ud med et baseballbat, da det ser ud som om Ulrika skal til at slå dem.
Hubert, Ulrika og Elfie stikker af. Elfie ringer efter en ambulance, og Hubert or Ulrika ringer bombetrusler til to jødeske samfund.

Mathias opdager ved hjælp af ”the sight” en ”varulv”, som viser sig at være en ond fey, med en simpel radiosender i lommen.

Ulrika, Hubert og Elfie går op i en høj bygning og sender dronen afsted.

Mathias ødelægger ”varulvens” radiosender, dronen bliver skudt ned og folk flygter fra Pottsdammer Platz. Mathias forfølger varulven, som begynder at skyde. Det ender i slåskamp med nazi-Henning, da Hubert, Ulrika, og Elfie også dukker op, og Nazi-Henning dør efter en længere kamp.

Gruppen tager hjem til Huberts familie, da de ikke kan tage tilbage til loftet.
De finder ud af, at den grimme taxichaufførs familie er taget til fange, så han kan ikke afsløre noget om, hvem der egentlige har hyret gruppen til jobbet, men han kører dem hen til Genevieve, som har en okkult forretning.
I hendes forretning hænger der et kranie med skarpe tænder, ifølge mine notater muligvis fra en ko, men jeg fornemmer at noget dårlig terningekarma har været på spil….

Genevieve er meget smuk, med nordisk/norsk udseende. Hun vil hjælpe dem forudsat:
1. De SKAL gennemføre opgaven
2. for at kunne klare opgave skal de låne en ting af hende, som skal afleveres tilbage
3. De finder en anden ting, når opgave er klaret

De 4 resterende ”varulve” er ånder fra the Never Never, der en bundet til menneskekroppe. Det er et nazi-eksperiment, der er gået galt.
Det er Loups-garous væsners følelser i menneskeham. De er stærke, hurtige og kan regenerere.
De skal udmanes og bindes til et fokus (et ulveungekranie, som er det fra Genevieve)

“Varulvene” findes i en forladt bygning med store mængder flødeis ved en stor flod. Der er nok tale om den forladte isfabrik ved Spree, som blev brugt af squatters.

Comments

henriette_schack

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.