Berlin After Dark

3rd

Wolves, bears and fangs....


Jeg kan ikke huske kronologien, så I må gerne byde ind med detaljer og rettelser***

Efter at være blevet sat af taxien begynder de at aktivere deres netværk. Hubert Bonhomme kontakter Dieter Ratz, om hvad han har hørt og hvad han kan støve op. Elfriede Lorenz kender en computerfyr ved navn Larry Poole, som er tilpas anarkistisk til at kunne lokkes med til at hjælpe. Han skaffer adgang til trafikkameraer og overvågningskameraer. Her kan gruppen se, at Varulvene allerede er nået til Berlin for 3 dage siden og at de ikke ser ud til at være blevet en dag ældre siden 2. verdenskrig.
Elfriede Lorenz tager kontakt til Content Not Found: null, som er ekspert i varulve og andre væsner fra den europæiske folklore. Han fortæller entusiastisk og begejstret om varulvens betydning og udvikling i litteraturen og den mundtlige overlevering gennem tiden. Han fortæller også, at der findes 3 former for varulve: hexenwolf, werwolf og Loup de Garrou. De to første typer er særligt sårbare overfor sølv, mens den sidste nærmest er usårlig af alt andet end sølv, som er arvet i mindst 2 generationer.
Elfriede Lorenz og Matthias Thulmann går på shopping efter udstyr til opgaven, men får kun købt en pistol til Ulrika – intet direkte varulverelateret…
I mangel af bedre at lave, går gruppen på druk/narko-tur som sædvanligt :-) Natten bliver afbrudt af Dieter Ratz, som giver dem et tip om at der sker noget relevant ude i en af forstæderne til Berlin – i Falkensee. Gruppen beslutter at tage derud på trods af at Hubert Bonhomme er høj, Ulrika er fuld og Elfriede Lorenz og Matthias Thulmann er trætte. De tilkalder Estaban, som beredsvilligt kører dem derud i en vældig fart. Gruppen bliver sat af et par gader fra den oplyste adresse og vader der hen af. På vejen bliver der krænket et par havenisser og vandet en busk eller to. Da de kommer tættere på kan de se et sort køretøj, samt at der står et par store mænd ude på gaden og holder udkig/vagt. Ulrika er lidt for beruset til at kunne adskille det hele og kan ikke holde sin harme over ordensmagtens magtmisbrug tilbage. Hun overfuser manden i vildskab og Hubert er lige ved at følge trop med fysisk indgriben, før de to øvrige får dem talt væk fra situationen.
De går over til plan B…. De går om på den parallelle vej, bag huset og finder ved et tilfælde et hus som er til salg med have som støder lige op til adressen, som de er interesseret i. De bryder uforstyret ind i huset og herfra observerer de specialstyrken undersøge et meget blodigt gerningssted og indsamle beviser. Der er tydelig tegn på en meget voldsom død og der ligger kropsdele forskellige steder i stuen. Nogle forsyner sig med chokolade og frugt, andre falder i søvn, andre holder udkig og andre finder ud af at det er Søren Kam, som bor/har boet i huset. Specialstyrken er meget grundige og da de er færdige er det ikke til at se, at der har foregået en forbrydelse – ikke nok med at de har indsamlet beviser, de har også slettet alle spor! Hen på morgenen begynder der også at samle sig nogle folk foran huset og en fra gruppen (hvem var det nu det var?) sniger sig derover igen. Her er historien, at han er død af naturlige årsager. Gruppen undersøger huset efterfølgende og finder ud af at der har været meget og mørk magi i kælderen.
Om aftenen tager Matthias Thulmann og Ulrika graver Søren Kams kones lig op og kan vha. the sight se, at hun er død af skræk/frygt og ikke af et almindelig hjertestop. Alt i alt peger tingene på det på at White Court er involveret.
Dag 2
Dagen derpå udkommer der en artikel i Berliner Zeitung om at Søren Kam er død. Der står intet nævnt om et brutalt mord.
Elfriede Lorenz tager kontakt til Conrad Baryshnikov for at spørge ham ud om specialenheden gruppen mødte udenfor Søren Kams bolig. Elfie vrider armen om på ham og finder ud af at Conrad kender til en gruppe nazister, som er kommet til Berlin og at grunden til at alle beviserne er slettet er, at Nazisterne er i gang med at undergrave Bjørnenes magtbase; politi, infrastruktur og politik.
Dag 3
Da Hubert igen går til Dieter Ratz, er han først ikke tilbøjelig til at hjælpe før han har fået betaling for sit første tip, men efter en ophedet ordudveksling, går han med til at finde flere informationer for Hubert (var det noget specifikt?)
Gruppen laver en søgning på hvilke begivenheder af større karakter, som kommer til at ske i Berlin i den nærmeste fremtid og finder frem til at en berømt jødisk musiker skal spille på Potsdamer Platz. De beslutter sig for at det må være varulvenes næste mål….(?)

(Var det her vi sluttede eller havde I fundet flere ledetråde? Var der ikke noget med Elfriedes onkel??? Jeg syner I var mere omkring, men er usikker hvor, så jeg vil helst ikke give jer noget viden I ikke har fundet :-) )

Comments

Baldboy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.