Berlin After Dark

4th
Potsdamer Showdown

Ok, så vidt jeg husker skete, der altså det….

Elfie har en samtale med professor Rolf Herman, som fortæller at varulvene er specialister i sprængninger på offentligt vigtige steder, hvor folk føler sig trygge. Søren Kam var deres nærmeste overordnede. Han deltog ikke selv i sprængningerne, men dirigerede dem på afstand.

Gruppen forudser at varulvene vil bombe en jødisk koncert på Pottsdammer Platz senere samme dag, og beslutter sig for to planer:
1) Elfie forsøger at få Larry Pool, som hun tror, er hacker til at finde varulvene på CCTV, men Larry Pool er desværre i virkeligheden bare en fyr, der styrer en blog, og kan ikke hjælpe et hak. Han er dog muligvis i farer efter at have forsøgt, så Elfie prøver at få ham i sikkerhed, men om det lykkes er usikkert.
2) Der skal laves en plausibel bombetrussel vha. drone og modellervoks.

Hubert og Ulrika køber ”bombe-kit”, og for lidt ekstra rabat fordi Hubert intimidere sælgeren.

Mathias tager til Pottsdammer Platz og kigger på, hvilke steder man kunne tænkes at placere en bombe, og hvor man kunne stille sig med en trigger. Han prøver også at bruge ”the sight”, men det er meget svært at koncentrere sig på et sted med så intens historie.

Elfie ringer til Konrad for at fortælle om den mulige bombe, men nægter at ”step down”, da han kræver det. Umiddelbart efter kommer to politibetjente for at anholde Elfie, men Hubert slår dem ned/ud med et baseballbat, da det ser ud som om Ulrika skal til at slå dem.
Hubert, Ulrika og Elfie stikker af. Elfie ringer efter en ambulance, og Hubert or Ulrika ringer bombetrusler til to jødeske samfund.

Mathias opdager ved hjælp af ”the sight” en ”varulv”, som viser sig at være en ond fey, med en simpel radiosender i lommen.

Ulrika, Hubert og Elfie går op i en høj bygning og sender dronen afsted.

Mathias ødelægger ”varulvens” radiosender, dronen bliver skudt ned og folk flygter fra Pottsdammer Platz. Mathias forfølger varulven, som begynder at skyde. Det ender i slåskamp med nazi-Henning, da Hubert, Ulrika, og Elfie også dukker op, og Nazi-Henning dør efter en længere kamp.

Gruppen tager hjem til Huberts familie, da de ikke kan tage tilbage til loftet.
De finder ud af, at den grimme taxichaufførs familie er taget til fange, så han kan ikke afsløre noget om, hvem der egentlige har hyret gruppen til jobbet, men han kører dem hen til Genevieve, som har en okkult forretning.
I hendes forretning hænger der et kranie med skarpe tænder, ifølge mine notater muligvis fra en ko, men jeg fornemmer at noget dårlig terningekarma har været på spil….

Genevieve er meget smuk, med nordisk/norsk udseende. Hun vil hjælpe dem forudsat:
1. De SKAL gennemføre opgaven
2. for at kunne klare opgave skal de låne en ting af hende, som skal afleveres tilbage
3. De finder en anden ting, når opgave er klaret

De 4 resterende ”varulve” er ånder fra the Never Never, der en bundet til menneskekroppe. Det er et nazi-eksperiment, der er gået galt.
Det er Loups-garous væsners følelser i menneskeham. De er stærke, hurtige og kan regenerere.
De skal udmanes og bindes til et fokus (et ulveungekranie, som er det fra Genevieve)

“Varulvene” findes i en forladt bygning med store mængder flødeis ved en stor flod. Der er nok tale om den forladte isfabrik ved Spree, som blev brugt af squatters.

View
3rd
Wolves, bears and fangs....

Jeg kan ikke huske kronologien, så I må gerne byde ind med detaljer og rettelser***

Efter at være blevet sat af taxien begynder de at aktivere deres netværk. Hubert Bonhomme kontakter Dieter Ratz, om hvad han har hørt og hvad han kan støve op. Elfriede Lorenz kender en computerfyr ved navn Larry Poole, som er tilpas anarkistisk til at kunne lokkes med til at hjælpe. Han skaffer adgang til trafikkameraer og overvågningskameraer. Her kan gruppen se, at Varulvene allerede er nået til Berlin for 3 dage siden og at de ikke ser ud til at være blevet en dag ældre siden 2. verdenskrig.
Elfriede Lorenz tager kontakt til Content Not Found: null, som er ekspert i varulve og andre væsner fra den europæiske folklore. Han fortæller entusiastisk og begejstret om varulvens betydning og udvikling i litteraturen og den mundtlige overlevering gennem tiden. Han fortæller også, at der findes 3 former for varulve: hexenwolf, werwolf og Loup de Garrou. De to første typer er særligt sårbare overfor sølv, mens den sidste nærmest er usårlig af alt andet end sølv, som er arvet i mindst 2 generationer.
Elfriede Lorenz og Matthias Thulmann går på shopping efter udstyr til opgaven, men får kun købt en pistol til Ulrika – intet direkte varulverelateret…
I mangel af bedre at lave, går gruppen på druk/narko-tur som sædvanligt :-) Natten bliver afbrudt af Dieter Ratz, som giver dem et tip om at der sker noget relevant ude i en af forstæderne til Berlin – i Falkensee. Gruppen beslutter at tage derud på trods af at Hubert Bonhomme er høj, Ulrika er fuld og Elfriede Lorenz og Matthias Thulmann er trætte. De tilkalder Estaban, som beredsvilligt kører dem derud i en vældig fart. Gruppen bliver sat af et par gader fra den oplyste adresse og vader der hen af. På vejen bliver der krænket et par havenisser og vandet en busk eller to. Da de kommer tættere på kan de se et sort køretøj, samt at der står et par store mænd ude på gaden og holder udkig/vagt. Ulrika er lidt for beruset til at kunne adskille det hele og kan ikke holde sin harme over ordensmagtens magtmisbrug tilbage. Hun overfuser manden i vildskab og Hubert er lige ved at følge trop med fysisk indgriben, før de to øvrige får dem talt væk fra situationen.
De går over til plan B…. De går om på den parallelle vej, bag huset og finder ved et tilfælde et hus som er til salg med have som støder lige op til adressen, som de er interesseret i. De bryder uforstyret ind i huset og herfra observerer de specialstyrken undersøge et meget blodigt gerningssted og indsamle beviser. Der er tydelig tegn på en meget voldsom død og der ligger kropsdele forskellige steder i stuen. Nogle forsyner sig med chokolade og frugt, andre falder i søvn, andre holder udkig og andre finder ud af at det er Søren Kam, som bor/har boet i huset. Specialstyrken er meget grundige og da de er færdige er det ikke til at se, at der har foregået en forbrydelse – ikke nok med at de har indsamlet beviser, de har også slettet alle spor! Hen på morgenen begynder der også at samle sig nogle folk foran huset og en fra gruppen (hvem var det nu det var?) sniger sig derover igen. Her er historien, at han er død af naturlige årsager. Gruppen undersøger huset efterfølgende og finder ud af at der har været meget og mørk magi i kælderen.
Om aftenen tager Matthias Thulmann og Ulrika graver Søren Kams kones lig op og kan vha. the sight se, at hun er død af skræk/frygt og ikke af et almindelig hjertestop. Alt i alt peger tingene på det på at White Court er involveret.
Dag 2
Dagen derpå udkommer der en artikel i Berliner Zeitung om at Søren Kam er død. Der står intet nævnt om et brutalt mord.
Elfriede Lorenz tager kontakt til Conrad Baryshnikov for at spørge ham ud om specialenheden gruppen mødte udenfor Søren Kams bolig. Elfie vrider armen om på ham og finder ud af at Conrad kender til en gruppe nazister, som er kommet til Berlin og at grunden til at alle beviserne er slettet er, at Nazisterne er i gang med at undergrave Bjørnenes magtbase; politi, infrastruktur og politik.
Dag 3
Da Hubert igen går til Dieter Ratz, er han først ikke tilbøjelig til at hjælpe før han har fået betaling for sit første tip, men efter en ophedet ordudveksling, går han med til at finde flere informationer for Hubert (var det noget specifikt?)
Gruppen laver en søgning på hvilke begivenheder af større karakter, som kommer til at ske i Berlin i den nærmeste fremtid og finder frem til at en berømt jødisk musiker skal spille på Potsdamer Platz. De beslutter sig for at det må være varulvenes næste mål….(?)

(Var det her vi sluttede eller havde I fundet flere ledetråde? Var der ikke noget med Elfriedes onkel??? Jeg syner I var mere omkring, men er usikker hvor, så jeg vil helst ikke give jer noget viden I ikke har fundet :-) )

View
2nd 2nd edition
Cabdriver

Før gruppen når at få afklaret deres spørgsmål samler en taxi dem op. Estaban er en meget insisterende tyrkisk taxichauffør, som beder om deres hjælp. Han fortæller om en gruppe nazist-varulve, hvis skjulte identitet er blevet kompromiteret. De er nu på vej til Berlin, for at finde en gruppe ligesindede, som kan give dem en ny identitet. Matthias Thulmann bruger the sight og ser, at Elfriede Lorenz er en white court virgin vampire, Hubert Bonhomme er en toad changeling og Estaban er en wintercourt goblin i meatsuit. Estaban fortæller videre om de 4 nazist-terrorister og om at de vil fri til en organisation ved at vise hvad de kan og hvad de vil. Han frygter at større terroraktioner vil ramme Berlin snart. Det er derfor nødvendigt at varulvene dør. Han fortæller også, at de er et kobbel og at de er så drevne, at de vil være svære at klare som gruppe. Det vil derfor være en god ide at få dem skilt ad, så man kan håndtere dem een ad gangen.
På en eller anden måde kender Estaban til alt gruppen har lavet og det lykkes ham også, at ramme ned i samtliges ømme punkter, da han skal overtale dem til at hjælpe sig. Gruppen går med til at hjælpe

View
2nd
Hounds from hell

Efter deres møde med de to bandemedlemmer og den latinamerikanske barejer Randy Rojas, tog Elfriede Lorenz, Ulrica og Hubert Bonhomme på druk med sidevogn. Elfie reagerede ikke så godt på stoffer og begyndte at sige, at hun var en vampyr (fjollet…). Dagen efter bød på tunge tømmermænd og en hurtig upper inden de tog tilbage til Randy. Her møder de Matthias Thulmann som siger god for dem. Randy fortæller, at Jana tit fortrækker til et lille springvand i Tiergarten, når hun er langt ude eller nede. De 4 tager derefter hertil.
Tiergarten er unaturlig på rigtig mange måder og Elfie ved at overgangen mellem The Nevernever og vores verden er meget tynd her. Skoven er mørkere end den burde være og der er ingen dyrelyde lige så snart man bare kommer lidt væk fra de store stier. De følger et spor ind i skoven og finder Jana grædende ved et stort sort forvredet træ. Det begynder at gå op for Ulrica og Hubert at der er ting i denne verden, som de ikke kendte til.
Jana fortæller om blod, smerte, frygt, skygger og tænder og løber derefter fra gruppen. De følger efter hende og hun leder dem hen til en lysning, hvor to helvedshunde er ved at fortære det, som ligner to mennesker. Matthias tager omhyggeligt sigte, mens Hubert kaster sig over hundene. Efter en voldsom kamp, hvor Matthias anvender ild-magi er der mange spørgsmål som trænger sig på. Hvad er Jana for en? Hvem var de to unge mennesker? Og hvorfor fanden kommer der ild ud af hænderne på Matthias!?!? Hubert og Ulrica bliver forsigtigt fortalt om noget af den overnaturlige del af verden og Matthias fortæller hvordan han kan kaste magi.
Elfie beroliger Jana med nogle stoffer fra Hubert og vinder hendes tillid. Herefter kontakter hun Hans Jaeger og afleverer Jana til Keratin Pfeiffer. Kort herefter bliver Jana samlet op af en flok maskerede mænd i store biler.
Det er tid for at se sig selv i øjnene: Elfie må gøre op med sig selv, hvordan hun har det med Janas skæbne. Ulrica må finde ud af om hun endnu en gang må flygte fra den sindsyge virkelighed, som hun bliver stillet overfor. Matthias må afgøre med sig selv, om han vil afsløre Janas skæbne overfor gruppens øvrige medlemmer og Hubert prøver at opsøge sin bedstemor for at få svar på spørgsmål han aldrig troede han skulle stille.

View
Startup
Den første gang...

Elfie bliver kontaktet af en Hans Jaeger, som vil mødes med hende i vinterhaven i KaDeWe. Som sikkerhed tager hun Hubert og Wolfrich med sig derud, men efterlader dem udenfor. I en diskret restaurant bliver tilbudt et job, hvor hun skal spore en Jana og give besked til Hans uden at kontakte hende. Hun får også at vide at Hans er Interpol Agent og at han er ved at optrevle et internationalt forbryderkartel, som involverer både russere og sigøjnere. Elfie takker ja og snacker en tjener inden hun går tilbage til de andre.
Første spor er en lille gaderesaurant, hvor Elfie kan huske at have set en pige som passer til signalementet. Hubert braser ind til den benamputerede ejer i køkkenet og sparker hans stativ afsted, hvorefter han truer ham til at fortælle om en Jana med tatoveringer i ansigtet. Uheldigvis er det den forkerte Jana ejeren associerer til og han giver i stedet kontaktoplysninger til en prostitueret ved samme navn. I mellemtiden møder Wolfrich en af sine kammerater, som har mødt Jana til en fest, hvor hun opførte sig mærkeligt. Dels kiggede hun underligt på folk og dels forlod hun festen mumlende og skrigende uden rigtig at have snakket med nogen. Wolfrich er mistænkelig overfor om hun mon er noget overnaturligt. Elfie snakker med tjeneren i baren, som fortæller, at en af hans veninder også er veninde med Jana; Keratin Pfeiffer. Hun arbejder på “The Horny Cowboy”.
The Horny Cowboy er en wild west temabar med masser af cowboyreferencer. Keratin viser sig at være en flirtende servitrice, som lever fedt af drikkepenge. Hun ved ikke hvor Jana er lige nu, men ved, at hvis Jana er i problemer, så har hun sikkert snakket med ejeren af Redemption Bar i Schöneberg.
De tager derud samme aften og det viser sig, at ejeren er en stor grim mexikansk ex-gangster, som har været udsat for nærkontakt med en molotov-cocktail. Han hedder Randy Rojas og byder dem indenfor (hvilket er heldigt, da hverken Elfie eller Hubert har “lyst” til at gå ind ad hans dør) og fortæller lidt om sin historie. Da de spørger ind til Jana begynder han at løsne op og skal lige til at fortælle om hende, da døren bliver sparket ind af to gangstere. De beordrer alle ud, men da de kommer for tæt på Randy, springer Wolfrich op og hamrer en knytnæve i den største af gangsterne. Det udvikler sig til et barslagsmål, hvor den ene gangster flygter og den anden bliver slået i gulvet efter en knust knæskal. Randy er ikke så glad for deres måde at håndtere gangsterne på og vil overveje, om han vil hjælpe dem med at finde Jana. (Mental note: Elfie brugte sin inhumane speed og skal derfor lave et hunger-slag næste gang).

View
Welcome to your campaign!
A blog for your campaign

Wondering how to get started? Here are a few tips:

1. Invite your players

Invite them with either their email address or their Obsidian Portal username.

2. Edit your home page

Make a few changes to the home page and give people an idea of what your campaign is about. That will let people know you’re serious and not just playing with the system.

3. Choose a theme

If you want to set a specific mood for your campaign, we have several backgrounds to choose from. Accentuate it by creating a top banner image.

4. Create some NPCs

Characters form the core of every campaign, so take a few minutes to list out the major NPCs in your campaign.

A quick tip: The “+” icon in the top right of every section is how to add a new item, whether it’s a new character or adventure log post, or anything else.

5. Write your first Adventure Log post

The adventure log is where you list the sessions and adventures your party has been on, but for now, we suggest doing a very light “story so far” post. Just give a brief overview of what the party has done up to this point. After each future session, create a new post detailing that night’s adventures.

One final tip: Don’t stress about making your Obsidian Portal campaign look perfect. Instead, just make it work for you and your group. If everyone is having fun, then you’re using Obsidian Portal exactly as it was designed, even if your adventure log isn’t always up to date or your characters don’t all have portrait pictures.

That’s it! The rest is up to your and your players.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.