Themes of Berlin

Bjørnen i Berlins våbenskjold. Russiske indvandrende werebears har magten i Berlin. De kom til byen i starten af 1800-tallet og har langsomt opbygget deres imperie. Magikere er ikke accepteret af werebears og der er ofte dusører på navngivne magikere, som der kendes.

Bygget på en sump. Rør som fører vand væk hele tiden og som særligt bruges når der skal bygges nye bygninger. (Werebears bruger også vandet til at svække magi-brugende supernaturals). Vampyrer kan ikke krydse (gå OVER) rindende vand.

Kreutzberg er det område, hvor magikere primært holder til. Kulturen og religionerne i området gør, at det er svært for bjørnene at gå massivt ind uden at risikere oprør fra bydelens borgere over politivold, fascisme og en undertrykkende overmagt.

Muren er bygget for at holde supernaturals på den ene side. Bygget af true believers Amerikanere, som ville holde de overnaturlige i den østlige del af byen.

Snublesten. Små mæssingplader i fortorvet foran huse hvor jøder blev hentet af nazister er i virkeligheden lavet af en ectomancer, som fanger deres forpinte sjæle. Han har selv lagt samtlige. Findes også i andre byer

Hvis man som andet end mundane skal krydse Berlin, så er det via undergrunden!

Neutral Grounds er en bar som er indrettet i en nedlagt undergrundsbanestation i Kreutzberg. Man kan komme til den både fra flere stedet på overfladen, fra gange mellem togstationerne og gennem nedlagte spor i undergrunden.

Themes of Berlin

Berlin After Dark Baldboy