Berlin After Dark

Startup

Den første gang...

Elfie bliver kontaktet af en Hans Jaeger, som vil mødes med hende i vinterhaven i KaDeWe. Som sikkerhed tager hun Hubert og Wolfrich med sig derud, men efterlader dem udenfor. I en diskret restaurant bliver tilbudt et job, hvor hun skal spore en Jana og give besked til Hans uden at kontakte hende. Hun får også at vide at Hans er Interpol Agent og at han er ved at optrevle et internationalt forbryderkartel, som involverer både russere og sigøjnere. Elfie takker ja og snacker en tjener inden hun går tilbage til de andre.
Første spor er en lille gaderesaurant, hvor Elfie kan huske at have set en pige som passer til signalementet. Hubert braser ind til den benamputerede ejer i køkkenet og sparker hans stativ afsted, hvorefter han truer ham til at fortælle om en Jana med tatoveringer i ansigtet. Uheldigvis er det den forkerte Jana ejeren associerer til og han giver i stedet kontaktoplysninger til en prostitueret ved samme navn. I mellemtiden møder Wolfrich en af sine kammerater, som har mødt Jana til en fest, hvor hun opførte sig mærkeligt. Dels kiggede hun underligt på folk og dels forlod hun festen mumlende og skrigende uden rigtig at have snakket med nogen. Wolfrich er mistænkelig overfor om hun mon er noget overnaturligt. Elfie snakker med tjeneren i baren, som fortæller, at en af hans veninder også er veninde med Jana; Keratin Pfeiffer. Hun arbejder på “The Horny Cowboy”.
The Horny Cowboy er en wild west temabar med masser af cowboyreferencer. Keratin viser sig at være en flirtende servitrice, som lever fedt af drikkepenge. Hun ved ikke hvor Jana er lige nu, men ved, at hvis Jana er i problemer, så har hun sikkert snakket med ejeren af Redemption Bar i Schöneberg.
De tager derud samme aften og det viser sig, at ejeren er en stor grim mexikansk ex-gangster, som har været udsat for nærkontakt med en molotov-cocktail. Han hedder Randy Rojas og byder dem indenfor (hvilket er heldigt, da hverken Elfie eller Hubert har “lyst” til at gå ind ad hans dør) og fortæller lidt om sin historie. Da de spørger ind til Jana begynder han at løsne op og skal lige til at fortælle om hende, da døren bliver sparket ind af to gangstere. De beordrer alle ud, men da de kommer for tæt på Randy, springer Wolfrich op og hamrer en knytnæve i den største af gangsterne. Det udvikler sig til et barslagsmål, hvor den ene gangster flygter og den anden bliver slået i gulvet efter en knust knæskal. Randy er ikke så glad for deres måde at håndtere gangsterne på og vil overveje, om han vil hjælpe dem med at finde Jana. (Mental note: Elfie brugte sin inhumane speed og skal derfor lave et hunger-slag næste gang).

Comments

Baldboy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.