Berlin After Dark

2nd

Hounds from hell

Efter deres møde med de to bandemedlemmer og den latinamerikanske barejer Randy Rojas, tog Elfriede Lorenz, Ulrica og Hubert Bonhomme på druk med sidevogn. Elfie reagerede ikke så godt på stoffer og begyndte at sige, at hun var en vampyr (fjollet…). Dagen efter bød på tunge tømmermænd og en hurtig upper inden de tog tilbage til Randy. Her møder de Matthias Thulmann som siger god for dem. Randy fortæller, at Jana tit fortrækker til et lille springvand i Tiergarten, når hun er langt ude eller nede. De 4 tager derefter hertil.
Tiergarten er unaturlig på rigtig mange måder og Elfie ved at overgangen mellem The Nevernever og vores verden er meget tynd her. Skoven er mørkere end den burde være og der er ingen dyrelyde lige så snart man bare kommer lidt væk fra de store stier. De følger et spor ind i skoven og finder Jana grædende ved et stort sort forvredet træ. Det begynder at gå op for Ulrica og Hubert at der er ting i denne verden, som de ikke kendte til.
Jana fortæller om blod, smerte, frygt, skygger og tænder og løber derefter fra gruppen. De følger efter hende og hun leder dem hen til en lysning, hvor to helvedshunde er ved at fortære det, som ligner to mennesker. Matthias tager omhyggeligt sigte, mens Hubert kaster sig over hundene. Efter en voldsom kamp, hvor Matthias anvender ild-magi er der mange spørgsmål som trænger sig på. Hvad er Jana for en? Hvem var de to unge mennesker? Og hvorfor fanden kommer der ild ud af hænderne på Matthias!?!? Hubert og Ulrica bliver forsigtigt fortalt om noget af den overnaturlige del af verden og Matthias fortæller hvordan han kan kaste magi.
Elfie beroliger Jana med nogle stoffer fra Hubert og vinder hendes tillid. Herefter kontakter hun Hans Jaeger og afleverer Jana til Keratin Pfeiffer. Kort herefter bliver Jana samlet op af en flok maskerede mænd i store biler.
Det er tid for at se sig selv i øjnene: Elfie må gøre op med sig selv, hvordan hun har det med Janas skæbne. Ulrica må finde ud af om hun endnu en gang må flygte fra den sindsyge virkelighed, som hun bliver stillet overfor. Matthias må afgøre med sig selv, om han vil afsløre Janas skæbne overfor gruppens øvrige medlemmer og Hubert prøver at opsøge sin bedstemor for at få svar på spørgsmål han aldrig troede han skulle stille.

Comments

Baldboy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.